Tartsd Lent!


06/01/2015 – 16:53 | Feltöltötte:

Kint a legújabb Funktasztikus sorlemez, a Tartsd lent. A borsodi próféta hozza az elvárt szintet, némileg feszítetebb mint az előző két anyag. Agresszívabb verbál témák, kopogósabb membrángyilkos ütemek, picit hiányolom a megszokott sanzonos átkötéseket, ezért kicsit kevésbé egységesnek tűnik az anyag, de egyébként korrekt true school rap shit.

Közreműködnek: Afu-Ra, Contratakerz, Ganxsta Zolee, Big Daddy Laca, Siska Finuccsi, Bobafett.
DJ-k: Dugó, Zefil, Stika, Felod, ONE A-B, Okupé, Gyurma.
Fellépés szervezés: 06305160370
Tegyél te is valamit a földalatti rap zenéért és rendeld meg a funktasztikus@gmail.com-ról az új albumot és a “Jelentések Fanyarországról”-t, mert csak ez a két termék (!) megvásárlásával támogatsz engem, a további zenei munkásságom.
Total time: 71 perc.
2014 – Funkton Independent Records – Funkton Low-Budget Video
Minden szmog lenntartva!
Peremvidék – Sámánének – Absztrakt, aszfalt funk – Nincs az a pénz – Rossz Karakterek – Borsod Brooklyn – I-Á-Ó! – Na ne bassz – Szivből beszélek – Funk fundamentál (Nincs póz) – Kegyetlen vakszerencse – Halkan trombitál az isten a háztetőn – Tépek tovább – Felbecsülhetetlen – Rap alkímia – Egyszer minden elszáll mint a füst – Patkányinvázió – Újabb sanzon

Megrendelhető: funktasztikus@gmail.com.
“Tartsd lent!” (2014) 3000 Ft + postaköltség. Kapható Budapesten a Hanyag Eleganciában VI. Dessewffy u. 25. és az RTM storeban a Lurdy házban.

www.facebook.com/pages/Funktasztikus/187­­649627940299