RIP D&D STUDIOS tribute mix


05/12/2014 – 14:16 | Feltöltötte:
Yo skacok,
Itt egy kis frissesség Angliából.. Azt már sokan tudjátok sajnos a múlthéten hivatalosan is bejelentették, és Dj Premier a blogján is megosztotta a hírt, mi szerint a manhattani D&D Studios bezár (bezárt). A studio 1984-ben alapította Douglas Grama és David Lotwin New Yorkban, otthona volt olyan emszíknek, mint például BIG, Jay-Z, Foxy Brown, KRS One, Mad Lion, NAS,  Jeru The Damaja,  Afu Ra, Group Home és persze itt hozták létre mind a két D&D Projectet, amikkel olyan emszíket emeltek ki a beton dzsungelekből, akikenek igen is volt tehetségük a reppeléshez, vagy akár a beatmakinghez.
2003-ban Dj Premier megvásárolta az első alapítóktól az epületet, és átnevezte az akkoriban elhunyt HeadQCourterz nevű haverjáról, és 2014-ig ezen a néven tartotta életben..
A londoni bazisú ITCH FM, ahol DJ Philly és 210 kollega is tevékenykedik (Trackside Burners) a múlt vasárnap (2014.11.30) speckóból dedikált és levezényelve megtisztelte magát, a studiot, Preemo-t és természetesen a D&D All Stars-t… és mind azokat, akik a D&D Studioban valamikor is dolgoztak .
Trackside Burners djphilly_210presents D_AND_D Cover